Sabadell Gent Gran, S.Serveis, S.A. (Consorci Parc Tauli de Sabadell)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/02/2023

Empresa

Sabadell Gent Gran, S.Serveis, S.A. (Consorci Parc Tauli de Sabadell)

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

Requisits:

 • DUE o Grau en Infermeria.

Es valorarà:

 • Experiència acreditada en l’exercici de les funcions pròpies del lloc de treball, en entorns de gent gran (geriàtrica, pal·liatius o psiquiatrica)
 • Formació postgraduada i experiència que li permeti proporcionar l’atenció corresponent als usuaris dels serveis d’atenció a les persones fràgils. Capacitat comunicativa i empatia vers als altres.
 • Coneixement en el maneig de l’entorn de treball.
 • Coneixement de les tècniques i procediments assistencials propis de la funció ofertada.
 • Capacitat de treball en equips multidisciplinaris.
 • Habilitat de servei vers l’usuari: comunicació i empatia.
 • Bon tracte i compromís.

Descripció:

Ets infermera i t’agrada l’atenció a la gent gran? Vols participar en projectes innovadors de cures? Vine a treballar a la plataforma de serveis de Sabadell Gent Gran, una entitat del Parc Taulí Hospital Universitari, on podem atendre les necessitats dels seus usuaris mitjançant els serveis de residència, centre de dia, apartaments tutel·lats i/o al domicili propi.

Es busca a un/a professional amb bon tracte i amb ganes de creixer professionalment en un nou projecte molt engrescador.

Som una residencia amb un gran equip i molt compromés amb un nou projecte d’innovació i millora a l’atenció geriatrica. Els nostres principis es basen en el RESPECTE, PROFESSIONALITAT, SENSIBILITAT I AMABILITAT. El nostre model està centrat a l’atenció integral a la persona,  volem preservar o millorar l’autonomia  i independencia de les nostres usuaris/es .

Si t’identifiques amb aquests principis i vols formar part del nostre equip, no ho dubtis,  posat en contacte amb nosaltres.

Funcions:

 • Visitar i atendre als usuaris/es
 • Realitzar les valoracions de necesitats i de nivel de dependència pròpies d’infermeria
 • Control i preparació de medicaments segons prescripcions facultatives.
 • Col·laborar i coordinació amb l’equip tècnic i assistencial, fent seguiment i protocols a aplicar.
 • Portar a terme les tècniques d’infermeria (medicació, cures,etc)
 1. Supervisió elaboració de plans indiviudualitzats de cures,
 2. Recerca, investigació i aportació de idees de millora per participar en el nou projecte com a residencia.

S’ofereix:

El/la candidat/a s’incorporarà a l’entitat Sabadel Gent Gran, orientada a l’atenció personalitzada als residents i les families dels usuaris del servei. Es una entitat instrumental del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, hospital universitari, amb formació especialitzada i continuada pels professionals.

El/a candidat/a designat/da, s’incorporarà mitjançant un contracte temporal de substitució fins a la cobertura fixa. Podrà transitoriament estar vinculats amb altres modalitats contractual que en dret siguin vigents, sense perdré la condició d’interí a partir del moment d’inici de la seva vinculació.

Les condicions laborals i retributives són molt avantatjoses ja que són les contemplades en el vigent conveni col·lectiu d’hospitals i sanitat concertats SISCAT, que milloren les del conveni català d’Atenció a la gent gran (GERCAT) per residències per a persones grans, centres de dia, centres de nit, habitatges tutelats, i a jornada completa.

La jornada es completa, amb prestació laboral, de dilluns a divendres en torn de matí o tarda, treballant un cap de setmana cada quatre.

Procés de selecció:

Les condicions generals d’aquesta convocatòria es regiran pel que recull el present anunci i amb els procediments que es detallen a les bases tipus de convocatòria per a ocupació de places vigents, que es pot consultar en la pàgina web de l’entitat www.tauli.cat. Els candidats designats, passaran a ocupar els llocs de treball, mitjançant contracte d’interí per vacant.

El procés de selecció constarà de:

 1. Valoració de mèrits (d’acord amb els ítems de l’apartat a valorar i amb les corresponents acreditacions, llevat de l’experiència interna que s’acreditarà d’ofici).
 2. Entrevista (pels professionals sense experiència interna) i valoració directiva (professionals amb experiència interna).

Així mateix, i si s’escau, es podrà proposar prova psicotècnica

Envia el teu currículum vitae a

rrhhsgg@tauli.cat

Sabadell Gent Gran, S.Serveis, S.A. (Consorci Parc Tauli de Sabadell)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

De dilluns a divendres i un cap de setmana cada quatre.  Torn mati o tarda

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grau d’infermeria

Especialitat

àmbit geriatria o residencia

Salari

31.374,14 € + plusos festius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.