– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Villablanca Social

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/10/2023

Empresa

Villablanca Social

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Descripció:

Estem en la recerca d’un/a infermera apassionat/da i dedicat/da per unir-se al nostre equip en un centre residencial dedicat a proporcionar atenció de qualitat a persones amb discapacitat intel.lectual i/o autisme. La persona seleccionada haurà de tenir un compromís ferm amb la cura i el benestar dels nostres residents, aportant no només les seves habilitats tècniques sinó també una actitud positiva i empàtica cap als usuaris i els seus familiars. Busquem un professional que entengui les necessitats específiques dels nostres residents i que estigui disposat a proporcionar una atenció integral i personalitzada, promovent la seva salut i benestar en tot moment.

Envia el teu currículum vitae a

martinezr@peremata.com

Villablanca Social

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Horari de mitja jornada a negociar

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau en Infermeria o equivalent

Especialitat

Es valorarà l’especialitat en salut mental

Salari

1150

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.