– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Fundació Villablanca

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/10/2023

Empresa

Fundació Villablanca

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Descripció:

Estem en la recerca d’un/a infermera apassionat/da i dedicat/da per unir-se al nostre equip en un centre residencial dedicat a proporcionar atenció de qualitat a persones amb discapacitat intel.lectual i/o autisme. La persona seleccionada haurà de tenir un compromís ferm amb la cura i el benestar dels nostres residents, aportant no només les seves habilitats tècniques sinó també una actitud positiva i empàtica cap als usuaris i els seus familiars. Busquem un professional que entengui les necessitats específiques dels nostres residents i que estigui disposat a proporcionar una atenció integral i personalitzada, promovent la seva salut i benestar en tot moment.

Funcions Principals:

  • Valoració Integral: Realitzar una valoració integral de l’estat de salut dels residents, incloent-ne les necessitats físiques, psicològiques i socials.
  • Pla de Cura: Desenvolupar, implementar i avaluar plans de cura individualitzats, en col·laboració amb l’equip multidisciplinari.
  • Administració de Medicaments: Administrar medicaments i tractaments segons prescripció mèdica, així com gestionar les existències de medicació.
  • Seguiment Mèdic: Coordinar i fer seguiment de les visites mèdiques, proves diagnòstiques i tractaments especialitzats.
  • Educació per a la Salut: Proporcionar educació i suport als residents i les seves famílies sobre temes relacionats amb la salut, medicaments, nutrició i estils de vida saludables.
  • Prevenció: Implementar estratègies de prevenció de malalties i promoció de la salut, així com supervisar i avaluar els programes de vacunació.
  • Higiene i Confort: Vetllar per la higiene i el confort dels residents, així com assistir-los en les activitats de la vida diària quan sigui necessari.
  • Registres: Mantenir actualitzats els registres mèdics dels residents, garantint la confidencialitat i seguretat de les dades.
  • Comunicació: Mantenir una comunicació fluïda amb l’equip assistencial i els familiars dels residents respecte al seu estat de salut i les possibles incidències.
  • Formació Continuada: Participar en programes de formació i actualització professional per mantenir i millorar les competències en l’àmbit de la infermeria.

Envia el teu currículum vitae a

martinezr@peremata.com

Fundació Villablanca

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari de tarda

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en Infermeria o equivalet

Especialitat

Es valorarà l’especialitat en salut mental

Salari

2350

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.