Randstad Professionals, divisió de Healthcare

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/02/2023

Empresa

Randstad Professionals, divisió de Healthcare

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Desde Randstad Professionals es busca un/a infermer/a d’hospitalització per realitzar jornada parcial per un hospital reconegut a Tarragona ciutat. Es ideal per complementar amb una altra feina o per compaginar-ho amb estudis. S’ofereix contracte indefinit i pla de carrera en un ambient multidisciplinari.

Envia el teu currículum vitae a

marcel.cuen@randstad.es

Randstad Professionals, divisió de Healthcare

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

La jornada es de dimecres a dissabte en torns rotatius alternant matins, tardes i nits.

Els horaris son els següents (es treballa la part proporcional a jornada parcial):
-Torn de matí: de 8h a 15h
-Torn de tarda: de 15h a 22h
– Torn de nit: de 22h a 8h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Graduat o diplomat en Infermeria.

Especialitat

---

Salari

15.000€ bruts anuals més 2.000€/3.000€ en variables.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.