Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

12/12/2022

Empresa

Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

Les tasques es desenvoluparan a l’Hospital Comarcal de Calella o a l’Hospital Comarcal de Blanes principalment al servei d’hospitalització.

Formar part d’un equip de treball interdisciplinari.

Integrat a la xarxa pública de proveïdors del Servei Català de la Salut.

 

Contracte de 3 anys de durada amb possibilitats de continuïtat

Incorporació immediata o a determinar

Conveni SISCAT: salari aproximat de 208€ bruts mensuals / 30.919 € bruts anuals

Envia el teu currículum vitae a

rrhhd@salutms.cat

Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • Horari diürn principalment de tardes o nocturn + caps de setmana de 12hores.
  • Jornada completa

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

  • Diplomatura/Grau en Infermeria

Especialitat

No cal pero es valora.

Salari

30.919 € bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.