Port de Barcelona

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/11/2022

Empresa

Port de Barcelona

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

EL Port de Barcelona necessita incorporar Infermer/a

IMPORTANT
El procés per inscriure’t finalitza el 9 de desembre de 2022, a les 12:00 hores.
Si t’interessa, inscriu-te al portal de selecció del Port de Barcelona: seleccio.portdebarcelona.cat

MISSIÓ DEL LLOC DE TREBALL
– Realitzar les funcions pròpies d’infermeria en els Serveis Mèdics de l’Autoritat Portuària de Barcelona, d’acord amb les directrius del superior/a.
– Donar resposta a les necessitats i problemàtiques derivades de les malalties (o de la prevenció de les mateixes).
– Assegurar uns serveis de salut humanitzats i de qualitat, en un context d’utilització òptima dels recursos disponibles, amb la voluntat final de cuidar dels seus beneficiaris i de la seva salut integral.

REQUISITS MÍNIMS
-Titulació oficial de diplomatura o grau en Infermeria i estar habilitat/da per a l’exercici de la professió d’Infermer/a.
-Experiència mínima de 2 anys realitzant les tasques descrites a l’annex 1 de les bases de la convocatòria i estar habilitat/da per l’exercici de la professió.
-Català nivell C i domini de la llengua espanyola.

QUÈ OFERIM?
– Contracte indefinit.
– Horari laboral amb la flexibilitat establerta a l’APB i segons les necessitats del servei.
– Nivell retributiu màxim de 36.164,01€ bruts anuals.
– Servei mèdic propi i mútua concertada
– Instal·lacions lúdic-esportives
– Xecs menjador
– Targeta de transport públic o aparcament al lloc de treball.

Aquest contingut és un resum de les bases de la convocatòria que només té valor informatiu. Les bases constitueixen el document oficial on es desenvolupen tots els aspectes de la convocatòria (les pots trobar a la descripció de l’oferta del Portal de selecció del port, on t’has d’inscriure per fer efectiva la teva candidatura).

Envia el teu currículum vitae a

seleccion@placonsultoria.com

Port de Barcelona

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

De dilluns a dijous de 08:30h a 17h i divendres de 07.30h a 15h aprox

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

-Titulació oficial de diplomatura o grau en Infermeria i estar habilitat/da per a l’exercici de la professió d’Infermer/a.

-Català nivell C i domini de la llengua espanyola.

Especialitat

---

Salari

33.000€-36.000€ B.A

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.