Randstad Professionals, divisió de Healthcare

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

10/10/2022

Empresa

Randstad Professionals, divisió de Healthcare

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

Desde Randstad Professionals estem en cerca d’infermers/es per a les àrees d’hospitalització i urgencies per a un hospital reconegut ubicat a Tarragona.

S’ofereix contracte indefinit i posibilitat de torn fix de tarda, torn fix nocturn, o torn rotatiu (matins, tardes i nits).

Envia el teu currículum vitae a

marcel.cuen@randstad.es

Randstad Professionals, divisió de Healthcare

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

En Hospitalització: Horari fix de tardes de 15h a 22h o torn rotatiu compres de la següent manera: 2 matins, 2 nits, dos dies de festa, dos tardes , 2 dies de festa, i es va repetint elcicle.

En Urgencies: torn fix de nit en setmana llarga de 4 dies i setman curta de 3 díes. 

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Grau o diplomatura en enfermería. 
  • Valorable experiència o especialitat en les àrees d’urgencies o hospitalització.

Especialitat

  • Hospitalització
  • Urgencies

Salari

30.000€ bruts anuals + plusos en torn diurn, i 35.316€ + plusos en torn nocturn

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.