Residència Itaca Reus

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

12/09/2022

Empresa

Residència Itaca Reus

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Som una Residència de persones grans que busquem poder incorporar un/a  Infermer/a amb moltes ganes d’ajudar-nos en el nostre benestar  físic i estar sans i preparats per poder fer les activitats que ens agraden i que ens fan sentir bé. Amb la resta de professionals del centre , vetllarà perquè rebem el suport i l’atenció que desitgem.

El professional que s’incorpori  serà el nexe amb el Centre d’atenció primària de referència, per això és necessari que estigui col·legiat/da. També realitzarà tasques d’infermeria (seguiment de l’estat de salut, cures, preparació medicació, col·laboració amb àrea mèdica). 

Ens encantaria que fos una persona que sàpiga escoltar, que treballi per fer-nos sentir el més a prop possible de casa i que tingui ganes d’innovar i buscar noves maneres  de fer en l’atenció a les persones grans des del seu àmbit de coneixement. El treball en equip hauria de ser un dels seus forts.

El nostre centre té una capacitat per 79 persones, forma part d’un petit grup empresarial de tres Residències on es treballa de manera molt directa i personalitzada, tant amb els equips com amb els residents. Estem ubicats en una zona residencial molt tranquil.la, a menys de 100m del Centre d’atenció Primària  i a 3 min. de l’estació d’autocars de Reus.

Estem oberts a negociar horaris i sou.

Envia el teu currículum vitae a

direccioitacareus@residenciesitaca.es

Residència Itaca Reus

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Sense especificar

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura/ Grau  en Infermería 

Especialitat

Valorable coneixements i ineterès en l’àmbit de la gent gran.

Salari

Entre 27000 i 29000 euros

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.