GESEME

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

28/06/2022

Empresa

GESEME

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

GESEME, somos una empresa de ámbito nacional con más de 50 años de experiencia en Salud Laboral y con un amplio equipo de más de 200 colaboradores en el entorno de la áreas técnicas de la prevención, la medicina y especialidades médicas, el deporte y la biomecánica laboral. Nuestra misión es que las personas se sientan saludables y evitar que se lastimen en sus empresas y hogares.

Precisamos de un/a Enfermero/a en un cliente ubicado en Tarragona para realizar tareas asistenciales a los trabajadores del centro.

Se realizarán contratos puntuales por servicios cubiertos. Estos servicios son de 24 ó 48 horas distribuidas en sábados y domingos.

 

Envia el teu currículum vitae a

lucia.rodriguez@geseme.com

GESEME

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Entrada el Sábado de 6 am. a 6 am. del domingo

Entrada el Domingo de 6 am. a 6 am. del lunes

Posibilidad de hacer ambos turnos (48 horas)

Para envío de CV:

lucia.rodriguez@geseme.com

tania.lopez@geseme.com

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grado en Enfermería

Especialitat

---

Salari

Negociable

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.