RAS INTERIM

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

18/05/2022

Empresa

RAS INTERIM

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

En ·RAS ·INTERIM Consultoria som experts en projectes d´Atracció, Formació, Desenvolupament i ·Outplacement.

Des de l´àrea d´Atracció ajudem a perfils directius, executius i comandaments intermedis a trobar un projecte professional a mesura. Actualment ens trobem en la cerca d´INFERMER/A HOSPITALITZACIÓ, per a prestigiosa clínica privada situada a BARCELONA.

Quines seran les teves responsabilitats?

T´encarregaràs d´assistir als pacients hospitalitzats en planta, de qualsevol especialitat especialment maternitat, pediatria i neonats, integrant-te en un equip de treball multidisciplinari i innovador, orientat a l´excel·lència i qualitat en el servei.

Si vols ser part d´un gran projecte, i començar el teu desenvolupament professional en infermeria, posa´t en contacte amb nosaltres, volem coneix-te!

Envia el teu currículum vitae a

julian.medina@ras-interim.es

RAS INTERIM

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

40 hores semanls de nits

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

GRAU EN INFERMERIA

Especialitat

Valorable experiencia en Maternitat, Pediatria i Neonats

Salari

30.000 A 33.000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.