– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

BRM PREVIFORM , SL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/01/2024

Empresa

BRM PREVIFORM , SL

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Es precisa formador/a per impartir formació al certificat de professionalitat d’atenció sociosanitaria a persones dependents en institucions a partir de final de gener de 2024.

Concretament per als mòduls

SSCS0208_MF1017 Intervenció en l’atenció higienicoalimentària en institucions (70 hores)

SSCS0208_MF1018 Intervenció en l’atenció sociosanitària en institucions (70 hores)

La formació serà presencial en possibilitat d’impartir el 50% de les sessions en plataforma virtual ( Microsoft Teams)

Envia el teu currículum vitae a

emma@grupbrm.com

BRM PREVIFORM , SL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Formació acadèmica:

Llicenciat/da- diplomat/da -grau en infermeria

Formació docent: 

Certificat de professionalitat de Docència per a la formació professional

ó

Màster Universitari de Professor/a d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Certificat d’Aptitud Pedagògica. Llicenciat/da en Pedagogia, Psicopedagogia o Mestre

Si no es disposa de titulació docent: Experiència docent de 600 h. en formació

professional per a l’ocupació amb els darrers 10 anys.

Experiència laboral

Mínim 1 any al sector sanitari

Especialitat

---

Salari

20-25 €/hora

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.