– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Marlex Healthcare

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/01/2024

Empresa

Marlex Healthcare

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Especialista de producto (Tarragona)
Desde Marlex Healthcare estamos colaborando con una empresa distribuidora de material quirúrgico, con más de 40 años de historia, que necesita incorporar a un/a especialista de producto para trabajar en la provincia de Lleida.
¿Cuál será tu misión en la empresa? ·
 • Asistirás a los traumatólogos en las intervenciones quirúrgicas en toda la provincia de Tarragona para darles soporte técnico de producto.
 • Capacitarás al personal sanitario en el uso adecuado de los productos.
 • Estarás en estrecho contacto con la red de ventas, con los clientes y con proveedores para estar al día de las principales necesidades médicas del sector.
 • Asistirás a congresos, eventos o reuniones del sector para estar actualizado/a en los principales avances tecnológicos de producto.
Al perfil seleccionado se le ofrece:
 • Posibilidad de desarrollar un proyecto ambicioso en una empresa en crecimiento.
 • Contrato indefinido y a jornada completa.
 • Retribución fija atractiva + salario variable.
 • Vehículo de empresa.
Requisitos
 • Formación universitaria en Enfermería.
 • Se valorará muy positivamente tener experiencia trabajando en quirófano.
 • Tener ganas de desarrollar un proyecto ambicioso y de crecimiento, que te permitirá estar en contacto con especialistas y hospitales de todo el territorio.
 • Carnet de conducir.
Contacto
Xavier Magrazó / 607 143 595 / xmagrazo@marlex.net

Envia el teu currículum vitae a

xmagrazo@marlex.net

Marlex Healthcare

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Flexible

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

 • Formación universitaria en Enfermería.

Especialitat

 • Se valorará muy positivamente tener experiencia trabajando en quirófano.

Salari

32.000€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.