SPRING PROFESSIONAL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/11/2021

Empresa

SPRING PROFESSIONAL

Lloc

Lleida

Nº de vacants

2

ENFERMEROS/AS RECIÉN GRADUADOS HOSPITAL VITHAS LLEIDA

 ¿Te apasiona la enfermería? ¿Has finalizado la carrera o la terminas este año?

Si la respuesta es sí, ¡te estamos buscando!

Spring Professional selecciona enfermeros/as recién graduados para Hospitalización o Semicríticos/Urgencias para el Hospital Vithas Lleida (ubicado en Lleida).

Requisitos:

  • Grado/Diplomatura en Enfermería
  • Estar colegiado en el Colegio Oficial de Enfermería

Se ofrece:

  • Incorporación inmediata
  • Contrato indefinido
  • Jornada completa o parcial
  • Se ofrecen diferentes horarios (en función del puesto y de tu disponibilidad: turnos rotativos, turnos fijos, fines de semana…)
  • Banda salarial: 24.000-26.000 euros brutos al año
  • Plus de nocturnidad
  • Abono de kilometraje a las personas que residan fuera de la Ciudad de Lleida
  • Posibilidad de ayuda de traslado (pago de transporte) y posibilidad de ayuda de alojamiento (alojamiento 2 o 3 semanas hasta que encuentres piso) para las personas que viven fuera de Lleida

Si estás interesado/a envía tu CV a lidia.crespo@springspain.com o puedes llamar al 682194420

Envia el teu currículum vitae a

lidia.crespo@springspain.com

SPRING PROFESSIONAL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Jornada completa o parcial en turnos rotativos, turnos fijos, entre semana, fines de semana…¡Nos adaptamos a la disponibilidad del candidato/a!

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado/Diplomatura en Enfermería

Especialitat

---

Salari

24.000-26.000 euros brutos al año

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.