Sanitas Hospitales

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/05/2022

Empresa

Sanitas Hospitales

Lloc

Altres

Nº de vacants

7

Seleccionamos enfermeros/as en las especialidades de Hospitalización, UCI Adultos, UCI Pediátrica, Quirófano y Urgencias/CCEE para nuestros   Hospitales de Madrid.

HOSPITAL UNIVERSITARIO LA MORALEJA/ HOSPITAL UNIVERSITARIO LA ZARZUELA/ HOSPITAL VIRGEN DEL MAR.

– Duración/tipo de contrato:  Indefinido o de larga duración.

– Ayuda alojamiento para los contratos temporales para las personas de fuera de Madrid.

-Salario:

  • Turno de mañana: 29.137 € / Brutos anuales
  • Turno de tarde: 31.160€ / brutos anuales
  • Turno de noche: 32.377 € / Brutos anuales.
  • Correturnos: 30.149€/ brutos anuales.

*Salarios estimados en función del número de noches, fines de semana y Festivos

Envia el teu currículum vitae a

seleccionhospitales@sanitas.es

Sanitas Hospitales

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Tipo de jornada y turnos: (completa) Jornadas de correturnos, mañana, tarde y noche.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomado / Graduado en Enfermería.

Especialitat

---

Salari

Ver Oferta

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.