Fresenius Medical Care

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

28/06/2022

Empresa

Fresenius Medical Care

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

3

Fresenius Medical Care busca incorporar profesionales de enfermería para próxima incorporación en diferentes centros ubicados en Barcelona, con una cobertura al 100% de la jornada.

Se ofrece estabilidad laboral, contratación indefinida y la posibilidad de formación y desarrollo de carrera profesional en la compañía.

Horario: turnos rotatorios

Incorporación inmediata

Envia el teu currículum vitae a

carolina.goni@fmc-ag.com

Fresenius Medical Care

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turnos rotatorios en horario de la clínica

Sant Boi: L-X-V  8:00 – 00:30 ; M-J-S 8:00 – 19:00

Glorias: L-M-X-J-V-S 7:30 – 19:30

Tarrassa: L-M-X-J-V-S 7:30 – 19:30

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en enfermería o título homologado en su caso

Valorable formación y/o experiencia en diálisis

Especialitat

Hemodiálisis

Salari

Según convenio, se informará en entrevista

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.