Sanitas Mayores

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

19/12/2022

Empresa

Sanitas Mayores

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

En Sanitas Mayores buscamos a un/a Enfermero/a para nuestros centros residenciales:

* Requisitos mínimos:
-Grado en enfermería y Titulación Homologada.
-Experiencia mínima: al menos 6 meses.
-Incorporación inmediata

¿Qué ofrecemos?
– Salario muy competitivo.
– Jornada completa.
– Horario: De tarde: 14.30 a 21.30, trabajando 1 fin de semana cada 4 semanas.
– Plan de Formación continuada y Programa de Bienestar para los empleados.
– Ayuda al alojamiento. Si no eres de esta provincia te damos una aportación económica extra de 500€ durante los 3 primeros meses.

Entre tus funciones principales se destacan:

· Participar en las valoraciones iniciales de las personas para construir los Planes de Atención Individual y Personalizada,
· Realizar curas y hacer seguimiento de tratamientos
· Colaborar con todos los equipos de profesionales que coordinan las actividades asistenciales,

¡Te estamos esperando!

Envia el teu currículum vitae a

slosadab@sanitas.es

Sanitas Mayores

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horario: De tarde: 14.30 a 21.30, trabajando 1 fin de semana cada 4 semanas.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

-

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.