Umivale Activa

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/06/2024

Empresa

Umivale Activa

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Umivale Activa, mutua colaboradora de la Seguridad Social que garantiza la asistencia a la protección de los/as trabajadores/as y el asesoramiento a las empresas, precisa un/a Graduado/a o Diplomado/a en Enfermería para la clínica de Tortosa.

De entre otras, y en dependencia directa del responsable de área se encargará de las siguientes funciones:

ASISTENCIALES

– Asistir y tratar a los/as pacientes en tareas tales como curas, inmovilizaciones con yeso, vendajes, férulas, inyectables y cualquier otra función propia del puesto.
– Llevar el control de los equipos, orden y limpieza de materiales y productos del área a su cargo.

GESTIÓN

– Gestión del absentismo: Seguimiento telefónico, citación con médico gestor, registro de actuaciones en programa propio y derivación de pruebas diagnósticas.
– Efectuar tareas de gestión adicionales como indicadores, agenda de citas e historia clínica.

Envia el teu currículum vitae a

Umivale Activa

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

de dilluns a divendres de 08h a 13h y de 15h a 18h.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

REQUISITOS:

– Graduado/a o Diplomado/a en Enfermería. Homologación del Título para personal extranjero.
– Estar inscrito/a en el Colegio de Enfermería.

Especialitat

---

Salari

26.739,13

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.