– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

MAYOREX, S.L (LES ALZINES)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

20/01/2024

Empresa

MAYOREX, S.L (LES ALZINES)

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Importante Grupo del sector Residencias de Tercera Edad, con amplia presencia nacional, en proceso de selección de ENFEMERO/A. Se trata de nuestro centro en TARRAGONA.

Se integraran en un amplio equipo con un clima laboral muy positivo. Un equipo interdisciplinar formado por infemeros/as, fisioterapeutas, TASOC, psicologo/a, médico/a, trabajador/a social y gerocultores/as todos y todas trabajando conjuntamente para optimizar la calida de vida de nuestros usuarios/as.

Se buscan personas con titulación acorde al puesto de trabajo: Grado en Enfermería.

Características de la persona; capacidad de trabajar en equipo, habilidades sociales, responsable, facilidad para la adaptación y con empatía, entre otras cualidades.

Horario: Turnos de 12 horas (de 8:00h a 20:00h) semana larga/corta.

Contrato: 6meses+6meses+Indefinido

Envia el teu currículum vitae a

adjuntalesalzines@bastondeoro.com

MAYOREX, S.L (LES ALZINES)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

8H A 20H

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grado de enfermeria

Especialitat

Se valora la experiencia en el sector de la geriatria.
Estar homologado y con nº de colegiado.

Salari

1900€ BRUTOS/MES

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.