WELLBEING SOLUTIONS

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

05/01/2022

Empresa

WELLBEING SOLUTIONS

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

Wellbeing Solutions, selecciona para un importante hospital privado en Barcelona a un/a enfermero/a para planta de trauma.

La persona seleccionada se incorporará a una institución con más de 30 años de historia y con una clara vocación de servicio y ética asistencial.

Funciones:

– Realizar seguimiento y control directo del paciente hospitalizado

– Realización de curas y pruebas diagnósticas

– Extracción de muestras

– Cumplir los principios éticos y legales

Requisitos:

– Diplomatura en enfermería

– Experiencia previa en entorno hospitalario y/o traumatología

Se ofrece:

– Horario a convenir

– Jornada completa

– Contrato estable

– Salario entre 25000-27000€ en función de la experiencia del profesional.

– Posibilidad de desarrollo y crecimiento profesional. Plan formativo continuado

Persona de contacto: Laia      email: rrhh@wellbeingsolutions.es

Envia el teu currículum vitae a

rrhh@wellbeingsolutions.es

WELLBEING SOLUTIONS

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

– Horario a convenir

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

– Diplomatura en enfermería

Especialitat

– Experiencia previa en entorno hospitalario y/o traumatología

Salari

25.000-27.0000€/SBA

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.