GRUPO MIMARA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/09/2022

Empresa

GRUPO MIMARA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Desarrollará las funciones que se detallan a continuación y que tengan relación con las mismas y/o con su titulación y competencia profesional:

  • desempeñar las funciones de coordinación y supervisión de los cuidados que se prevean en el Plan de cuidados y atención a la persona usuaria;
  • Vigilar y atender a las personas usuarias, sus necesidades generales humanas y sanitarias;
  • Preparar y administrar los medicamentos según prescripciones facultativas, específicamente los tratamientos;
  • Colaborar con el personal médico y el equipo técnico preparando el material y medicamentos que hayan de ser utilizados;
  • Realizar seguimiento de las historias clínicas;
  • Atender las necesidades sanitarias de los residentes del centro;
  • Vigilar y tener cuidado de la ejecución de las actividades de tipo físico recibida por el personal médico, observando las incidencias que puedan presentarse durante su realización.
  • Realización de extracciones para los análisis de laboratorios.
  • Realización de curas

Envia el teu currículum vitae a

consultaslaborales@grupomimara.com

GRUPO MIMARA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

40h semanales.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

DIPLOMA O GRADO EN ENFERMERIA

Especialitat

---

Salari

Negociable

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.