– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

RL CONSULTORES SANITARIOS

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/11/2023

Empresa

RL CONSULTORES SANITARIOS

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

3

Consultores Sanitarios abre proceso de selección para tres vacantes de enfermería en un centro de atención a personas con discapacidad intelectual ubicado en Reus, Tarragona.

SE OFRECE:

– CONTRATO INDEFINIDO

– SALARIO 35000 EN 14 PAGAS, PLUSES APARTE

-Formación continuada especializada a cargo de la empresa.

-Formación en Máster relacionado con la salud mental a cargo de la empresa.

-Primer mes de vivienda para facilitar el periodo de traslado e incorporación a cargo de la empresa.

 

Interesados mandar CV a direccion@consultoressanitarios.com o llamar al 747 45 88 87

Envia el teu currículum vitae a

rojaslopezconsultores@gmail.com

RL CONSULTORES SANITARIOS

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

– JORNADA COMPLETA

– TURNOS DE MAÑANA, TARDE Y NOCHE

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Título de enfermería homologado en España (para titulaciones extranjeras).

Especialitat

Consultores Sanitarios abre proceso de selección para tres vacantes de enfermería en un centro de atención a personas con discapacidad intelectual

Salari

35.000 EUROS BRUTOS AL AÑO EN 14 PAGAS

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.