Fraternidad-Muprespa

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/05/2023

Empresa

Fraternidad-Muprespa

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

FRATERNIDAD MUPRESPA, Mutua Colaboradora con la Seguridad Social Nº. 275 precisa, para su centro asistencial en Tarragona, en horario de 13:30 a 20:00 de lunes a viernes, un enfermero/a para cubrir un puesto temporal.

Funciones:
– Asistir y tratar a los pacientes , en tareas tales como curas, drenajes, sondajes y cualquier otra función que su titulación le faculte.
– Participar en el seguimiento de los procesos de baja, citar a consulta de control y registrar el resultado.
– Controlar la asistencia de los pacientes y el cumplimiento de los tratamientos a realizar por los mismos.
– Realizar la proyección de Rx (radiografías), utilizando los equipos oportunos del servicio de radiología.
– Cumplimentar y actualizar el contenido de la historia clínica con las actuaciones realizadas.
– Supervisar el orden, limpieza y mantenimiento del área a su cargo.
– Llevar el control de los equipos, materiales y productos del área a su cargo.
– Realizar todas aquellas tareas administrativas adicionales acordes a su puesto de trabajo.

Envia el teu currículum vitae a

mlopezg@fraternidad.com

Fraternidad-Muprespa

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

13:30 a 20:00 de lunes a viernes

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Enfermería

Especialitat

No requerida

Salari

22.000€b/año (32,5 horas semanales)

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.