Marlex Human Capital

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

16/05/2022

Empresa

Marlex Human Capital

Lloc

Girona

Nº de vacants

2

Desde Marlex Human Capital estamos colaborando con un grupo hospitalario que necesita incorporar a varios/as Enfermeros/as Matrones/as en su centro localizado en el norte de Cataluña (Girona).

Al perfil seleccionado se le ofrece:

  •  Contratación indefinida.
  •  Jornadas de 12 horas en horario de mañana (8:00-20:00) o en horario de noche (20:00-08:00).
  •  Retribución base de 2294,66€ brutos al mes x 14 pagas, más pluses por sábados, domingos, festivos, nocturnidad según el convenio SISCAT.
  • Combinar sala de partos en el hospital con atención primaria en consultorios.

Requisitos

  • Licenciatura o grado en Enfermería.gs
  • Se valorarà muy positivamente tener título de especialista en enfermería ginecológica y obstetricia
  •  Experiencia demostrable.
  • Pensamos en una persona dinámica, con vocación por la posición y buena predisposición.

Envia el teu currículum vitae a

gsole@marlex.net

Marlex Human Capital

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  •  Jornadas de 12 horas en horario de mañana (8:00-20:00) o en horario de noche (20:00-08:00).

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en Enfermería

Especialitat

Título de especialista en enfermería ginecológica y obstetricia

Salari

Retribución base de 2294,66€ brutos al mes x 14 pagas, más pluses por sábados, domingos, festivos, nocturnidad según el convenio SISCAT. 

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.