– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Sanitas Hospitales

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/02/2024

Empresa

Sanitas Hospitales

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Sanitas Hospitales buscamos Enfermero/a para extracciones en el Centro Médico de Tarragona que quiera formar parte de un entorno innovador y digital donde cuidamos de nuestros pacientes y del talento de nuestros empleados, transformando el mundo de la salud.

Ofrecemos con contrato temporal por interinidad, con jornada parcial en turno de mañana.

Envia el teu currículum vitae a

seleccionhospitales@sanitas.es

Sanitas Hospitales

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Mañanas ; Lunes a Viernes de 7.30h a 13.30H

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Graduado/ Diplomado en enfermería.

Especialitat

---

Salari

24.478,29 € / brutos anuales

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.