Grupo Urgatzi

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

10/07/2024

Empresa

Grupo Urgatzi

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

¿Te gustaría trabajar como Enfermero/a en Grupo Urgatzi?

Buscamos un/a profesional con experiencia en el sector y con ganas de desarrollar su carrera profesional en el ámbito de los cuidados a personas en situación de dependencia en la Residencia San Jose Etxe Alai (Mungia, Vizcaya).

Funciones principales:

  • Tareas propias de enfermería adscritas a la categoría para desarrollar sus labores dentro del centro residencial de ámbito de 3ª edad en Bizkaia con supervisión por parte del puesto médico del propio centro.

¿Qué ofrecemos?

  • La posibilidad de integrarte en un grupo empresarial consolidado en el sector.
  • Jornada completa.
  • Flexibilidad horaria de lunes a viernes.
  • Contrato indefinido.
  • Salario bruto anual: 33.000 € + gastos de transporte.
  • En caso de traslado a Bizkaia, se ayudará a la persona en la búsqueda de vivienda.

¿Eres la persona que buscamos? ¡No lo dudes e inscríbete a la oferta!

Para la recepción de candidaturas, contactar con Katalin del Campo ([email protected])

Envia el teu currículum vitae a

Grupo Urgatzi

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Flexibilidad horaria de lunes a viernes.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en Enfermería.

Especialitat

Salari

33.000 € brutos + coste de transporte

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.