DIAVERUM SERVICIOS RENALES S.L

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

06/05/2023

Empresa

DIAVERUM SERVICIOS RENALES S.L

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

ENFERMERÍA DIÁLISIS BARCELONA

Diaverum Servicios Renales, multinacional líder en la prestación de servicios de diálisis, ofrece gran oportunidad para su clínica de Vinaroz. Si eres enfermero/a, te apasiona la diálisi, ¿a qué estás esperando? Diaverum te ofrece contrato indefinido a jornada completa, formación específica en diálisis avalada por la EDTNA. Si tienes el título de enfermería, te apasiona la diálisis y estás preparado para emprender un nuevo proyecto profesional con el respaldo de una reputada multinacional, envía tu CV actualizado a alejandra.rodriguez@diaverum.com  ¡Te estamos esperando!

Envia el teu currículum vitae a

alejandra.rodriguez@diaverum.com

DIAVERUM SERVICIOS RENALES S.L

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en enfermería

Especialitat

---

Salari

23.600€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.