AMBUBERICA,SLU

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

03/06/2022

Empresa

AMBUBERICA,SLU

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

En HTGroup, buscamos contar con el mejor talento, el tuyo. Queremos que formes parte de la empresa líder en el sector de transporte sanitario.
En el Departamento de Personas estamos al servicio de los profesionales internos y de aquellos que están por venir, por eso si eres una persona resolutiva y autónoma y apasionado/a de la asistencia en emergencia HTGROUP es tu empresa.
Precisamos DUE para trabajar en UVI MOVIL, traslado interhospitalario en Miranda de Ebro(Burgos).

Envia el teu currículum vitae a

mmarcos@htgroup.es

AMBUBERICA,SLU

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

A CONVENIR

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura o Grado en Enfermería completa/homologada.

Especialitat

Diplomatura o Grado en Enfermería completa/homologada.

Salari

SEGON CONVENI

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.