Centro Hospitalario Padre Menni

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

26/10/2022

Empresa

Centro Hospitalario Padre Menni

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

REQUISITOS
✓ Título de Diplomatura y/o Grado en Enfermería.
✓ Valorable experiencia en las áreas de Salud Mental, Psicogeriatría y/o Discapacidad Intelectual.

FUNCIONES
✓ Planificar, dirigir, realizar y controlar los cuidados de enfermería directos e integrales a los/ las pacientes y su familia dentro de la unidad. Formará parte de un equipo multidisciplinar (psiquiatra, psicología, enfermería, trabajo social, fisioterapia…).

CONTRATACIÓN
✓ Incorporación en centro concertado de actividad socio asistencial, con una plantilla estable. Grupo hospitalario en crecimiento.
✓ Contrato indefinido. Posibilidad de jornada parcial o completa en turnos de mañana, tarde o noche.
✓ Facilidades para la formación continua específica en el puesto.
✓ Incorporación inmediata.
✓ Retribución muy competitiva

Envia el teu currículum vitae a

secretaria.cantabria@hospitalarias.es

Centro Hospitalario Padre Menni

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

27.000-30.000 euros brutos anuales

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.