Hospital Parque Llevant (Porto Cristo, Mallorca)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/07/2022

Empresa

Hospital Parque Llevant (Porto Cristo, Mallorca)

Lloc

Altres

Nº de vacants

3

Actualmente, en Hospital Parque Llevant, buscamos incorporar 3 Enfermero/a para hospitalización  (Manacor, Mallorca, Islas Baleares).

¿Cuáles serán tus funciones?

HOSPITALIZACIÓN

– Auxiliar al médico en la atención, administración de medicamentos y tratamiento de los pacientes.
– Realizar a los pacientes la toma de muestras, estudios y exámenes clínicos, conforme a las indicaciones del médico tratante.
– Tomar y registrar los datos generales y signos vitales de los pacientes, preparándolos para consulta con el médico tratante.
Integrar y actualizar los expedientes clínicos de los pacientes, proporcionándolos al médico cuando lo solicite.
– Efectuar por indicación médica, curaciones, asepsias y aplicación de sueros o inyecciones.
– Participar en la elaboración de informes, conforme a los procedimientos establecidos para tal efecto.
– Archivar las historias médicas de los pacientes.
– Cumplir con las normas y procedimientos de higiene y seguridad integral, establecidos por la organización.
– Realizar cualquier otra tarea propia del puesto que sea asignada.

Envia el teu currículum vitae a

seleccion@hospitalesparque.es

Hospital Parque Llevant (Porto Cristo, Mallorca)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turnos de 12 horas rotatorios. Secuencia: D-N-S-L-D-N-S-L-L

Horarios: Diurno:8:00-20:00 Nocturno:20:00-8:00

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grado en Enfermería o titulación equivalente homologada.

Especialitat

---

Salari

Remuneración entre 27.609€ - 30.125€ brutos anuales (pluses de nocturnidad, festividad y domingos). Turnos extra fuera de la jornada habitual: de lunes a viernes: 230€/turno; fines de semana: 250€/turno -Se ofrece ayuda para el alquiler para quienes se trasladen a Mallorca desde otras islas o Comunidades Autónomas. (250€ brutos/mes, los 6 primeros meses de contrato).

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.