Cirugía facial de cabeza y cuello aragon

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

13/03/2023

Empresa

Cirugía facial de cabeza y cuello aragon

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

Cirujano otorrinolaringólogo privado busca enfermero/a instrumentista para puesto laboral estable de larga duración en Zaragoza capital. Condiciones laborales muy favorables: horario laboral de lunes a viernes, sin guardias ni noches. Remuneración mensual 2200 euros + incentivos de productividad anual si cumplimiento de objetivos. Se valorará positivamente experiencia como instrumentista. En caso de no tener experiencia previa se negociará periodo de aprendizaje-adaptación al puesto en otras condiciones hasta q se adquiera capacitación.
Mail de recepción de currículum:
ramonterre@hotmail.com
WhatsApp de contacto:
+34629315021

Envia el teu currículum vitae a

ramonterre@hotmail.com

Cirugía facial de cabeza y cuello aragon

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomado/a en enfermeria

Especialitat

Instrumentista /quirofano

Salari

2200/mes +productividad

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.