ITACA FORTUNY

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/01/2022

Empresa

ITACA FORTUNY

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

La Residència Itaca Fortuny busca un/a diplomado/a en enfermería. Las funciones del puesto de trabajo son:

-Vigilar y atender a los residentes en sus necesidades generales y sanitarias controlando la alimentación, higiene, administración de medicamentos.

– Valorar a la persona al ingreso y colaborar en la elaboración del Plan de Atención individual con el resto de profesionales del equipo interdisciplinar.

– Garantizar una adecuada atención sanitaria en curas, medicación y tratamientos

– Preparar y administrar los medicamentos según prescripciones facultativas.

– Establecer la comunicación interna entre los diferentes turnos de trabajo y registrar de forma escrita la información necesaria para garantizar la continuidad asistencial.

– Hacer el control y el seguimiento de las salidas de los residentes para visita medica en coordinación con el resto del equipo.

– Informar a diario al médico de las incidencias de salud de los residentes.

– Responsable del trabajo asistencial que realizan las auxiliares de enfermería de su turno.

Puesto:

– Enfermería

Incorporación:

– Inmediata

Horario:

– Tiempo completo (a convenir en entrevista)

Turno:

tarde

Retribución: Según convenio a convenir en entrevista

Interesados enviar currículum a:

carmemr@itacafortuny.cat

rra@itacafortuny.cat

Envia el teu currículum vitae a

rra@itacafortuny.cat

ITACA FORTUNY

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura / Graduat

Especialitat

---

Salari

s/convenio

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.