Habemus Consulting

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/07/2024

Empresa

Habemus Consulting

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

Nuestro cliente es una institución monográfica en salud mental infantojuvenil con actividad concertada con el Servicio Catalán de la Salud. Que está adscrito al convenio SISCAT (II Convenio Colectivo de trabajo de los hospitales de agudos, centros de atención primaria, centros sociosanitario y centros de salud mental concertados con el Servicio Catalán de la Salud).

CUÁL SERÁ TU MISIÓN

En dependencia del Jefe de Servicio del Centro y del Director Asistencial, e integrando un equipo interdisciplinar, tus principales funciones serán:

  • Técnicas de relajación
  • Control de constantes
  • Seguimiento psicofarmacológico
  • Intervenciones sociosanitarias
  • Grupos psico-educativos preventivos
  • Participación en programas específicos de la cartera de servicios
  • Talleres y charlas a escuelas
  • Y llevar a cabo todas aquellas otras funciones que te sean encomendadas por el Jefe de servicio, de acuerdo con tu categoría profesional

Envia el teu currículum vitae a

Habemus Consulting

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa 37 h semanales y 1.620 h anuales, de lunes a viernes en horario de mañanas y una tarde hasta las 18:00 horas.  Se ofrece flexibilidad horaria

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grado en Enfermería

Especialitat

valorable con título Máster en enfermería en Salud Mental y psiquiatría

Salari

36.320 € bruto/año

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.