Hospital Universitari Dexeus

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/01/2023

Empresa

Hospital Universitari Dexeus

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

¿Quieres trabajar como enfermera/o, en una empresa que no para de crecer donde no pararás de aprender y podrás desarrollarte profesionalmente con un salario atractivo? 

 

En Quirónsalud queremos contar con el mejor talento profesional para seguir ofreciendo un servicio sanitario diferencial que se distinga por el cuidado de la salud persona a persona. 

Actualmente, buscamos incorporar un/a Enfermero/a de Quirófano para el Turno de Tarde o Noche con la misión de proporcionar una atención integral al paciente, promoviendo la educación para la salud, en coordinación con el resto de los miembros del equipo, aplicando los conocimientos propios de su categoría y siguiendo las directrices marcadas por el centro en base a los protocolos asistenciales de cada área, contribuyendo a ofrecer un servicio de excelente calidad.

 

¿Qué te ofrecemos?

  • Pertenecer al grupo líder del sector sanitario.
  • Desarrollo profesional.
  • Formación Continua.
  • Ventajas por trabajar en el Grupo Quironsalud como descuentos y beneficios sociales.

Envia el teu currículum vitae a

oriol.prats@quironsalud.es

Hospital Universitari Dexeus

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turno tarde – noche

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Enfermería
  • Máster en Enfermería Quirúrgica

Especialitat

Bloque Quirúrgico

Salari

32.000 + plusos

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.