The Medical Research Network (MRN)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/03/2023

Empresa

The Medical Research Network (MRN)

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

Somos una empresa de ensayos clínicos con asistencia a domicilio. Buscamos un/a enfermero/a pediátrico para acudir a casa de un paciente con síndrome de Duchenne, residente en Benicarló, para obtención de constantes vitales, documentación de efectos adversos, medicación concomitante, administración de medicación a través de PORT A CATH. Las visitas son quincenales, (Fecha exacta aún por determinar). Las visitas duran 4.5 horas y no hay problemas de compatibilidad con otros trabajos.

Además, hay un proceso de formación en el ensayo de aproximadamente 5 horas, online y telefónico.

Las condiciones son:

  • Contrato de trabajo indefinido a tiempo parcial
  • 25 euros brutos por cada hora de visita
  • 25 euros brutos por cada hora de desplazamiento
  • 0.19 Euros/km si vas en vehículo propio
  • Posibilidad de gestionar más pacientes del mismo ensayo o de otros

Si le interesa el puesto, por favor enviar el CV a enfermeros.reclutamiento@themrn.co.uk

Envia el teu currículum vitae a

enfermeros.reclutamiento@themrn.co.uk

The Medical Research Network (MRN)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

. Las visitas son quincenales, (Fecha exacta aún por determinar). Las visitas duran 4.5 horas y no hay problemas de compatibilidad con otros trabajos.

Además, hay un proceso de formación en el ensayo de aproximadamente 5 horas, online y telefónico.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Enfermera/o

Especialitat

2 años de experiencia en pediatria

Salari

25 euros bruto por hora

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.