residencia de alto standing

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

15/12/2022

Empresa

residencia de alto standing

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

3

Descripción Trabajar en una residencia de alto standing dentro de un grupo de residencia altamente profesionales que intervienen para ofrecer las mejores condiciones de trabajo para su equipo. Una residencia con un equipo joven, dinámico y con diversidad Funciones: – Control, ajuste y administración de la medicación – Realización de curas – Participar en reuniones multidisciplinarias – Coordinación de curas por el equipo auxiliar – Comunicación con el equipo médico sobre cambios de salud de los residentes

Envia el teu currículum vitae a

emely@medikare.com.es

residencia de alto standing

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

semana larga, semana corta de 8:00 a 20:00 hrs.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Enfermer@

Especialitat

---

Salari

27.000€ Bruto/año

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.