– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

AFA Castelló

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

08/02/2024

Empresa

AFA Castelló

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

– Valoración diagnóstica de la dependencia/independencia.

– Detección precoz de alteraciones de salud.

– Preparar y administrar fármacos según las prescripciones facultativas especificadas en los

– Registrar las constantes (diariamente) y las alteraciones de salud en la Historia Clínica.

– Proporcionar educación sanitaria al personal del centro.

– Participar en charlas informativas y divulgativas, así como otros foros científicos.

– Apoyar en diferentes tareas y actividades del centro (hidratación, paseo..).

Envia el teu currículum vitae a

rrhh@afacastellon.org

AFA Castelló

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

A convenir

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Graduado en enfermería o equivalente

Especialitat

Se valorará:

– Experiencia con enfermos de Alzheimer

– Formación y/o cursos relacionados con el Alzheimer.

Salari

Según convenio de sector privado de residencias para la tercera edad, servicios de atención a las personas dependientes y desarrollo de la promoción de la autonomía personal, en la Comunidad Valenciana (Acción concertada de personas mayores)

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.