MC MUTUAL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

03/11/2022

Empresa

MC MUTUAL

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

MC MUTUAL somos una Mutua Colaboradora con la Seguridad Social. Llevamos más de 100 años al servicio de nuestros mutualistas.

En la actualidad contamos con 1.900 profesionales y disponemos de más de 100 centros de atención en toda España y dos clínicas propias.

En estos momentos, necesitamos incorporar un/a DUE para el centro de REUS, para cubrir una baja de media-larga duración.

Envia el teu currículum vitae a

mnavarro@mc-mutual.com

MC MUTUAL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Jornada parcial de tarde de 14 a 19h.

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

  • Diplomatura o Grado de Enfermeria

Especialitat

  • Se valorará experiencia como DUE en servicios de urgencias de hospital, atención primaria o en el sector de MATEPSS.
  • Se valorará título de Operador de RX

Salari

Segons Conveni

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.