FREMAP MUTUA COLABORADORA CON LA S.SOCIAL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

21/11/2022

Empresa

FREMAP MUTUA COLABORADORA CON LA S.SOCIAL

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Se oferta plaza de enfermería en el centro asistencial de FREMAP Tortosa para incorporarse a nuestro servicio médico. Atención de urgencias de accidente de trabajo, seguimiento y control de bajas de contingencia común. Formación continúa a cargo de la empresa durante la duración del contrato. Beneficios sociales contemplados en convenio. 

Envia el teu currículum vitae a

marcos_tejedor@fremap.es

FREMAP MUTUA COLABORADORA CON LA S.SOCIAL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Lunes y Miércoles de 8 a 14 y de 15 a 18 horas. Martes, Jueves y Viernes de 8 a 15 horas.

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

DIPLOMATURA ENFERMERIA

Especialitat

---

Salari

SEGUN CONVENIO

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.