– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

PARC SANITARI PERE VIRGILI

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

05/10/2023

Empresa

PARC SANITARI PERE VIRGILI

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

El Parc Sanitari Pere Virgili, ubicat a la ciutat de Barcelona, és una empresa pública que gestiona serveis d’atenció intermèdia i atenció primària i té com a missió prestar atenció intermèdia sanitària i social de qualitat, amb un model integral biopsicosocial i de promoció de l’autonomia.
Condicions del lloc de treball
Incorporació immediata
Ubicació lloc de treball: Hospital d´Atenció Intermèdia del Parc Sanitari Pere Virgili.
Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s’ajustaran a les normes establertes al Parc Sanitari Pere Virgili.
En Parc Sanitari Pere Virgili considerem que la formació i l’aprenentatge continus són els fonaments del creixement i desenvolupament de la nostra Institució, per això oferim formació i recolzem aquells professionals que vulguin continuar especialitzant-se.

Funcions a desenvolupar

Dirigir i liderar l´equip d´infermeria amb el suport dels comandaments de l´àrea.
Gestionar de manera eficient el pressupost de l´àrea d´infermeria en els diferents àmbits que apliquen a la unitat i el control de la despesa.
Establir les dotacions de personal adequant aquestes a l´activitat assistencial i a la previsió d´aquesta, per tal de garantir el correcte funcionament de les diferents unitats.
Analitzar, planificar, organitzar, implementar i avaluar els processos organitzatius, operatius, assistencials i de qualitat per tal d´assegurar que el servei d’infermeria garanteixi el compliment dels objectius i dels estàndards de qualitat establerts per la institució.
Identificar, desenvolupar i fer seguiment dels indicadors de qualitat de procés i resultat del Departament (generals i específics).
Liderar i gestionar l’equip de coordinació d’infermeria promovent la seva capacitació i el seu desenvolupament. Valorar i les competències individuals dels diferents membres de l’equip i acompanyar-los en l’assoliment de les mateixes.
Establir relacions de col·laboració amb la resta de departaments per afavorir la millorar contínua de l´Hospital d´Atenció intermèdia del Parc Sanitari Pere Virgili.
Gestionar l’àrea d’infermeria al hospital impulsant la detecció de necessitats i el desenvolupament d’accions de millora continua.
Ser referent del col·lectiu, fomentar l’atracció i retenció del talent.
Afavorir el bon clima laboral establint una relació confiança i respecte entre el personal de la seva àrea assistencial.

 

Envia el teu currículum vitae a

seleccio@perevirgili.cat

PARC SANITARI PERE VIRGILI

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Perfil sol·licitat

Formació mínima requerida: Grau o Diplomatura en Infermeria. Totes les titulacions exigides hauran d´haver estat expedides per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologades pel ministeri competent.

Experiència requerida:
Experiència professional de 5 anys en l’exercici assistencial.
Experiència professional de 3 anys en posicions de gestió sanitària.
Domini de la llengua catalana i castellana oral i escrita.
Competències / Habilitats: capacitat de lideratge i de planificació del temps i del treball, orientació a resultats, capacitat de negociació i de treball en equip, habilitats comunicatives i de gestió de persones, proximitat.

Aspectes valorables:
Especialitat i/o expert/a en Geriatria.
Coneixement de l´àmbit assistencial.
Formació específica en gestió sanitària.
Habilitats directives respecte de les funcions pròpies del lloc.

Especialitat

---

Salari

Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s’ajustaran a les normes establertes al Parc Sanitari Pere Virgili.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.