Fundació Vallparadís FPC

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/05/2023

Empresa

Fundació Vallparadís FPC

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

T’interessa dirigir un dels nostres centres i desenvolupar la teva carrera professional amb nosaltres?

Busquem Director/a per liderar l’equip, en un dels nostres centres de gent gran, situat a la zona de Tarragona.

 

Oferim un programa de formació de postgrau en lideratge que t’ajudarà en el teu desenvolupament en la direcció d’equips. A més, formaràs part d’un equip de Directors/es d’altres centres amb els que podràs compartir experiències i coneixement amb l’objectiu d’oferir el millor servei d’atenció a les persones amb dependència.

Retribució anual bruta de 50.000 €

Si tens ganes d’afrontar un nou repte, tens experiència en la gestió de centres i/o en l’àmbit de gent gran, ets la persona que estem buscant.

Inscriu-te a la nostra oferta i t’explicarem molt més de la nostra entitat en ple creixement i amb possibilitats de promoció professional.

Envia el teu currículum vitae a

mmartin@mutuaterrassa.cat

Fundació Vallparadís FPC

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

jornada completa

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Titulació universitària de grau, preferentment en l’àmbit de les ciències de la salut, humanes i socials

Especialitat

  • Experiència en atenció a la gent gran i coordinació/direcció de centres
  • Vehicle propi

 

Es valorarà:

  • Postgrau o màster en l’àmbit de l’atenció a la gent gran
  • Formació en gestió de serveis i equips
  • Formació en atenció centrada en la persona (ACP)

Salari

50.000 €

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.