ADMINISTRACIÓ

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

24/05/2022

Empresa

ADMINISTRACIÓ

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Diplomat/da en Infermeria per cobrir un lloc vacant al Complex Educatiu de Tarragona.

Els requisits per ocupar aquest lloc de treball són: diplomatura en Infermeria i, coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana (C1). L ’ocupació d’aquest lloc de treball requereix no haver estat condemnat/da per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexuals, així com per tràfic d’éssers humans, tal com disposa l’article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor, modificada per la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l’adolescència.

Ubicació:TARRAGONA – TARRAGONÈS – 43001 TARRAGONA

Envia el teu currículum vitae a

pas_tar.educacio@gencat.cat

ADMINISTRACIÓ

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Diplomat/da en Infermeria per cobrir un lloc vacant al Complex Educatiu de Tarragona. Horari: 14.30 a 22.0h .

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Aquesta categoria laboral ha de desenvolupar les funcions derivades de l’exercici professional de la diplomatura universitària en infermeria i, en especial: Encarregar-se de vetllar per l’educació per la salut. Proporcionar l’atenció sociosanitària als/a les pacients o persones usuàries. Gestionar els recursos de la seva àrea de treball.

Especialitat

  • Experiència 24 mesos. 2 ANYS EN TASQUES SIMILARS
  • DIPLOMATURA en INFERMERIA
  • català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements: – Coneixements en actuacions i valoracions d’urgències. – Certificat d’ACTIC nivell mig o superior. – Coneixement de les eines ofimàtiques de tractament de la informació escrita, numèrica i les dades. – Treball en equip i en xarxa, aptituds per parlar en públic i capacitat per formar i comunicar hàbits saludables als membres de la comunitat educativa

Salari

Aproximadament 1.400€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.