Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona-Departament d'Educació

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

03/10/2022

Empresa

Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona-Departament d'Educació

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

 

 

Oferta de treball: DIPLOMAT / DIPLOMADA INFERMERIA ( COMPLEX EDUCATIU DE TARRAGONA ) – Feina Activa (gencat.cat)

 

Descripció de l’oferta

Diplomat/da en Infermeria per cobrir un lloc al Complex Educatiu de Tarragona. Els requisits per ocupar aquest lloc de treball són: diplomatura en Infermeria i, coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana (C1).L’ocupació d’aquest lloc de treball requereix no haver estat condemnat/da per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexuals, així com per tràfic d’éssers humans, tal com disposa l’article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de 15 de gener, de Protecció Jurídica del Menor, modificada per la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l’adolescència. Horari, hivern de 14.30 a 22.00 hores estiu de 14.30 a 21.30.

TARRAGONA – TARRAGONÈS – 43006 TARRAGONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Aquesta categoria laboral ha de desenvolupar les funcions derivades de l’exercici professional de la diplomatura universitària en infermeria i, en especial: Encarregar-se de vetllar per l’educació per la salut. Proporcionar l’atenció sociosanitària als/a les pacients o persones usuàries. Gestionar els recursos de la seva àrea de treball.

Requisits

  • Diplomatura o enginyeria tècnica
  • Infermeria
  • Català (parlat c1 – d.funcional, escrit c1 – d.funcional)
  • Competències / coneixements:  coneixements en actuacions i valoracions d’urgències.  certificat d’actic nivell mig o superior.  coneixement de les eines ofimàtiques de tractament de la informació escrita, numèrica i les dades.  treball en equip i en xarxa, aptituds per parlar en públic i capacitat per formar i comunicar hàbits saludables als membres de la comunitat educativa

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral temporal (36 mesos)
  • Jornada completa

 

Envia el teu currículum vitae a

jordi.balust@gencat.cat

Òrgan de Gestió del Complex Educatiu de Tarragona-Departament d'Educació

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari:

hivern de 14.30 a 22.00

hores estiu de 14.30 a 21.30.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura en Infermeria

Especialitat

---

Salari

https://administraciopublica.gencat.cat/ca/funcio-publica/alts-carrecs-i-directius/taules-retributives/

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.