RESIDENCIA EDAD DE ORO, EL ÁLAMO, MADRID

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

10/01/2023

Empresa

RESIDENCIA EDAD DE ORO, EL ÁLAMO, MADRID

Lloc

Altres

Nº de vacants

2

SE PRECISA INCORPORAR DIPLOMADO O GRADUADO EN ENFERMERIA EN RESIDENCIA DE MAYORES, REALIZANDO LAS FUNCIONES PROPIAS DEL PUESTO:

  • Cuidar y apoyar a los mayores para que tengan vidas más largas, sanas y felices.
  • Participar en equipos multidisciplinares en la valoración de cuidados geriátricos.
  • Gestionar pruebas complementarias, organizar y planificar el stock de farmacia y medicación diaria.
  • Controlar los riesgos asociados a la atención sanitaria.
  • Funciones propias de enfermería (analíticas, Curas, Toma de constantes, Preparación de medicación, Comunicación con médico y Unidad de Residencia, Registros, etc.).

NO SE REQUIERE EXPERIENCIA

Envia el teu currículum vitae a

trabajosocial@residenciaedaddeoro.com

RESIDENCIA EDAD DE ORO, EL ÁLAMO, MADRID

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

DISPONIBILIDAD DE TURNO DE MAÑANA, TARDE Y NOCHE, ASÍ COMO TURNOS DE 12 HORAS. 

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

1735€/MES

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.