Consorci Sanitari del Maresme

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/11/2022

Empresa

Consorci Sanitari del Maresme

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

9

CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER A LA COBERTURA DE 9 LLOCS DE TREBALL D’INFERMER/A D’URGÈNCIES/UCI. Referència: CSM103-22.

Requisits d’accés a la convocatòria:
– Diplomatura/Grau d’Infermeria – Acreditació de màster i/o postgrau relacionat en l’àmbit d’urgències i emergències o malalt crític. Podran accedir aquells/es candidats/es que acreditin de forma fefaent que estan cursant aquesta formació. – Acreditació dels coneixements de la llengua catalana i castellana orals i escrits.

Termini i lloc de presentació: El termini per presentar les sol·licituds i la documentació requerida serà des del dia de la seva publicació i fins el dia 9 de desembre a les 14 hores, indicant la referència CSM103-22. S’ha de fer arribar la documentació en format PDF per correu electrònic a l’adreça seleccio.personal@csdm.cat

Envia el teu currículum vitae a

seleccio.personal@csdm.cat

Consorci Sanitari del Maresme

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

–  Diplomatura/Grau d’Infermeria
– Acreditació de màster i/o postgrau relacionat en l’àmbit d’urgències i emergències o malalt crític.
Podran accedir aquells/es candidats/es que acreditin de forma fefaent que estan cursant aquesta
formació.
– Acreditació dels coneixements de la llengua catalana i castellana orals i escrits.

Especialitat

---

Salari

Segons Conveni

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.