Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

03/04/2023

Empresa

Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Lloc

Girona

Nº de vacants

4

ABS Palafrugell:
• 1 plaça infermeria adults a jornada parcial (1222 h/a) en matí/tarda.
• 1 plaça infermeria adults a jornada completa (1620 h/a) en matí/tarda.

ABS Palamós:
• 1 plaça infermeria pediàtrica sense contingent a jornada completa (1620 h/a) en torn variable.
• 1 plaça infermeria sense contingent a jornada completa (1620 h/a) en torn variable.

• Sou segons III Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut
• Incorporació immediata
• Programa actiu de formació continuada i reciclatge

CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES:
Entra a la web www.ssibe.cat – borsa de treball, clica damunt l’oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya “INSCRIURE’M EN AQUESTA OFERTA” – cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat, carta de motivació, còpia de la titulació i certificació de les accions formatives detallades en el currículum –tot en un sol document .pdf (màxim 20MB).
Referència: AP-INF
Per a més informació:
972 60.92.39 – recursoshumans@ssibe.cat (Sra. Dolors Margarit)

Envia el teu currículum vitae a

ovalles@ssibe.cat

Fundació Hospital de Palamós - SSIBE

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Títol de Graduat/da o Diplomat/da en Infermeria

Especialitat

---

Salari

Segons III Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.