Consorci Sanitari Integral

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

05/07/2024

Empresa

Consorci Sanitari Integral

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

205

Convoquem 205 places d’infermeres per treballar al CSI.

T’oferim un lloc de treball amb contracte indefinit. Per poder optar t’has d’inscriure a la nostra oferta pública d’ocupació.

Si tens el desig de millorar el teu desenvolupament professional, suma’t a l’equip d’infermeres del Consorci Sanitari Integral.

Les places ofertades son en diferents àmbits assistencials i processos (ambulatòria, hospitalització, primària, quirúrgica, residencial, urgent i malalts crítics, diàlisi, llevador/a) , en tots els centres de treball del CSI i en diferents percentatges de jornada i torn.

Per a més informació sobre els centres i torns de treball disponibles i per inscriure’t a l’oferta pública de places, visita Convoca CSI, la nostra plataforma de gestió de convocatòries, a https://csi.convoca.online

Envia el teu currículum vitae a

Consorci Sanitari Integral

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Per més informació consultar https://csi.convoca.online.

Especialitat

---

Salari

Conveni SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.