– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

20/02/2024

Empresa

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Lloc

Girona

Nº de vacants

1

La Fundació Salut Empordà és una fundació sense ànim de lucre, que te com a missió prestar serveis d’atenció integral, en l’àmbit de la salut i de la dependència. En base a un conveni establert amb el Servei Català de la Salut, proporciona serveis de: Atenció primària (Àrea Bàsica de Salut l’Escala), Atenció especialitzada (Hospital de Figueres) i Atenció sociosanitària (Centre Sociosanitari Bernat Jaume).

L’Hospital de Figueres compta amb les següents Unitats Docents acreditades per a la Formació Sanitària Especialitzada: La Unitat Docent Multidisciplinar d’Obstetrí­cia i Ginecologia, la Unitat Docent de Medicina Interna i la Unitat Docent Multidisciplinar de Geriatria.

 

A més, l’Hospital de Figueres està acreditat com a dispositiu associat per a la formació d’especialistes amb la Unitat Docent Multi professional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona ICS i amb la Unitat Docent Multi professional d’Atenció Familiar i Comunitària del SSIBE.

Envia el teu currículum vitae a

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Títol de Grau Universitari en l’àmbit de les Ciències de la Salut
  • Títol especialista en Ciències de la Salut
  • Projecte de gestió de la formació especialitzada de la Fundació Salut Empordà

Especialitat

---

Salari

SEGONS CONVENI SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.