Residencia nostre senyora del Ribera (Gestió municipal)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/05/2022

Empresa

Residencia nostre senyora del Ribera (Gestió municipal)

Lloc

Lleida

Nº de vacants

1

Concurs d’oposició, més informació:

https://bop.diputaciolleida.cat/faces/consultaF/servlets/donarEdicte/?id=2022_100_4027

Envia el teu currículum vitae a

No hi ha informació disponible

Residencia nostre senyora del Ribera (Gestió municipal)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa (37,5 hores setmanals). Dedicació horària a repartir entre el servei de Residència i servei
de Centre de dia.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Estar en possessió de la titulació de de graduat/da o diplomat/da universitari/a en Infermeria pròpia del grup de classificació A2 del personal funcionari o equivalent.

Especialitat

---

Salari

Retribucions corresponents al grup A2, complement de destí 18 i complement específic anual de 15.568,98 euros.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.