Curs d’expert en coordinació de recerca clínica

Introducció

Donat l’impacte actual d’Espanya en el món de la recerca, l’evolució constant de la investigació clínica i la necessitat de proporcionar uns estàndards de qualitat per el disseny, realització, registre i comunicació dels assajos clínics que involucren els éssers humans, es fa cada vegada més evident la necessitat d’un perfil professional destinat a donar resposta a aquesta nova realitat. És per això que el paper del coordinador de recerca clínica focalitza la seva tasca en mantenir l’equilibri entre la integritat del pacient i el compliment del protocol d’investigació.

Degut a que els professionals que actualment dediquen les seves tasques al món dels assajos clínics es troben davant una manca de formació específica que els avali en la realització de la seva activitat, aquest curs pretén formar a coordinadors de recerca en aspectes regulatoris, metodològics, farmacològics, bioètics i del maneig del pacient, seguint els estàndards internacionals en recerca clínica.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.