IMMERSIVAC Novetats en Vacunes 2023. Què hi ha de nou?

IMMERSIVAC Novetats en Vacunes 2023. Què hi ha de nou?

16:30 a 16:45 – Benvinguda i obertura de la Jornada. Dolors Faiges Redó, Inf. ABS Torredembarra i Coordinadora de la Comissió d’Infermeria Familiar i Comunitària de Codita.

16:45 a 17:15 – Actualització del calendari vacunal: nens, adolescents i adults. Ponent – Lídia Miró Espasa, Inf. Pediàtrica i Referent de Vacunes ABS Vila-seca

17:15 a 17:45 – Vacunes no finançades en pediatria: La importància de la protecció de l’adolescent front al Meningococ B. Rotavirus: la roda que no para. Ponent – Gisela Mimbrero Garcia, Inf. Pediàtrica i Adjunta del CAP Sant Pere de Reus i Vicepresidenta de l’ACIP

17:45-18:15 – Inmunosenescència: perquè cal vacunar d’Herpes Zoster? Ponent – Víctor Peña Bilbeny, Inf. D’Atenció Primària del ABS Vila-seca i Responsable Salut i Escola

18:15-18:45 – Estratègies per millorar les cobertures vacunals en el calendari sistemàtic dels adults. Ponent – Anna Ribes Alcover, Inf. Referent de Vacunes del Servei de Gestió Integral de Vacunes de la Província de Tarragona (SEGIV), Agència de Salut Pública de Catalunya

18:45- 19:00 – Missatges per emportar a casa. Torn de Preguntes

Programa en PDF

Inscripcioó on-line:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_PjGcraPDTDy0K-Ql6cKSKw

Inscripció presencial:

Places exhaurides!

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.